Handgemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit

Garantie en certificering

Wij werken alleen op afspraak

Edelstenen

Als liefhebbers van edelstenen zijn wij altijd met passie op zoek naar de beste en meest zeldzame edelstenen die de aarde ons biedt. Wij selecteren alleen de beste kleuren van bekende edelsteensoorten zoals saffier, robijn, toermalijn, tanzaniet, granaat en spinel. U vindt bij ons een kleurrijk palet van zeldzame edelstenen voor gebruik in op maat gemaakte sieraden, of als verzamelobject of belegging.

Wij werken alleen met kleine lokale mijneigenaren waar wij direct contact mee hebben. Zo krijgen zij een eerlijke prijs en weten wij waar de gecertificeerde edelstenen vandaan komen. 


Het kopen van een edelsteen is voor de meeste mensen niet alledaags. Wij vinden het daarom belangrijk om zo eerlijk en transparant mogelijk te zijn. Het belangrijkste is vertrouwen. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie zijn wij uw vertrouwen meer dan waard.

Als klant kunt u rekenen op een adres waar kwaliteit, vakmanschap en passie voorop staan.

Zit uw gewenste edelsteen niet tussen onze online collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte exemplaar.

Winkelwagen