Handgemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit

Garantie en certificering

Wij werken alleen op afspraak

Graveren

Wij werken al al vele jaren samen met verschillende gespecialiseerde handgraveurs. Deze specialisten kunnen uw familiewapen, monogram patronen, tekst of andere ontwerpen met precisie graveren in de beste kwaliteit mogelijk in materialen zoals edelstenen, zilver, goud, platina of zelfs roestvrij staal.

Of u nu de voorkeur geeft aan een volledig heren familiewapen, dochtersfamiliewapen, aangetrouwd familiewapen, een klassieke - tijdloos ontworpen uitstraling, een modern en strak esthetische styl, of uw handschrift als lettertype, de graveurs waarmee wij werken zullen aan uw wensen voldoen. Elke stijl voegt zijn eigen charme en karakter toe aan het gegraveerde stuk.

Er zijn veel verschillende soorten sieraden die gegraveerd kunnen worden, de meest voorkomende zijn: zegelringen, armbanden, kettingen en hangers, oorbellen en horloges. Als u niet zeker weet of uw sieraden gegraveerd kunnen worden of niet, vraag het ons dan via een mail of whatsapp bericht of maak een afspraak in ons atelier door ons een bericht te sturen. Wij controleren dan of uw sieraden kunnen worden gegraveerd en u helpen eventueel hiermee verder.

De prijzen voor het graveren variëren afhankelijk van de complexiteit van de gravure, de grootte van het stuk en eventuele aanvullende verzoeken of wensen. Wij geloven in transparantie en geven onze klanten vooraf een accurate prijsinformatie afspraken in ons atelier of via een email of whatsapp bericht.

Winkelwagen