Wij werken alleen op afspraak

Garantie en certificering

Onderhoud en reparatie

Bij Marcel Vermeulen heeft u altijd een levenslange service op uw aankoop. Levenslang wordt uw sieraad gratis gepolijst, schoongemaakt en in maat aangepast. Maar u kunt natuurlijk ook thuis de nodige maatregelen treffen om uw sieraad schitterend te houden. 

 

Omdat goud een natuurelement is, kan het beïnvloed worden door harde chemicaliën zoals chloor of ander schoonmaakmiddelen. Wij raden u daarom aan om uw sieraden af te doen wanneer u deze middelen gebruikt om zo alledaagse slijtage tegen te gaan en de glans te behouden. 

 

Wanneer u thuis uw gouden juwelen wilt reinigen, raden wij altijd Hagerty Jewel Clean aan.

 

Hoe gebruikt u de Hagerty Jewel Clean?

1. U legt uw sieraden in het mandje van de Jewel Clean.

2. Laat het 2 minuten inwerken.

3. Poets de sieraden na met het bijgeleverde borsteltje.

4. Spoel af met lauw water.

5. Tenslotte droogt u de sieraden af met een zachte doek. 

 

Hagerty Jewel Clean is verkrijgbaar in onze winkel en geschikt voor juwelen van wit-, rosé- en geelgoud met (en zonder) edelstenen (diamanten, saffieren en robijnen). 


Wilt u uw zilveren (of verzilverde) sieraden reinigen, dan adviseren wij Hagerty Silver Clean. Voor sieraden met halfedelstenen heeft Hagerty de Fine Stones Clean ontwikkelt, een specifieke formule die geschikt is om sieraden met zachte stenen in uw sieraden op een veilige manier schoon te maken. 

Als u uw sieraden niet draagt, adviseren wij u om deze op te bergen in een sieradendoos, zachte tas of in de originele verpakking, daarmee beschermt u ze tegen oxidatie en slijtage. 


Rhodineren van witgoud

Een zilverachtig voorkomen maakt witgouden juwelen zo aantrekkelijk. Om het goud wit te maken wordt het gecombineerd met metaallegeringen die van nature wit zijn zoals bijvoorbeeld palladium. Witgoud wordt voorzien van een dunne toplaag van Rhodium. Dit zorgt ervoor dat het sieraad spierwit wordt, dit heeft voor de meeste mensen de voorkeur. Hoewel heel sterk, kan Rhodium toch slijten na bepaalde tijd. Beplating is een eenvoudig proces dat kan worden uitgevoerd om de witheid van juwelen te herstellen.

Winkelwagen