Wij werken alleen op afspraak

Garantie en certificering

Vertel uw verhaal

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van sieraden op maat en begeleiden u hier graag bij. Wij betrekken u bij het volledige proces zodat wij samen tot het beste resultaat komen. Hierbij doorlopen wij de volgende stappen:

1. Uw idee

U komt langs bij ons atelier, waarbij wij uitvoerig de tijd nemen om uw wensen bespreken. Neem zoveel mogelijk mee wat uw idee weergeeft. Dit kunnen foto’s of schetsen zijn, maar ook simpele notities. Wij hebben een ruime collectie edelstenen die gebruikt kunnen worden in uw ontwerp. U kunt onze collectie uitgebreid bekijken tijdens uw afspraak. 

2. Offerte

Aan de hand van het gesprek is veel duidelijk geworden, waardoor wij een passende offerte kunnen maken. Na akkoord beginnen wij met het ontwerpproces. 

3. Ontwerp

Gedurende het proces laten wij, binnen verschillende stadia, het ontwerp zien. We helpen u uw ideeën te visualiseren aan de hand van 3D afbeeldingen. Hierdoor krijgt u nagenoeg precies te zien hoe uw ontwerp er uit komt te zien. Is het niet helemaal naar wens? Dan passen wij het net zo lang aan tot het perfect is. 

4. Het resultaat

Wanneer u akkoord heeft gegeven op het eindontwerp gaan wij voor u aan de slag. De levertijd is ongeveer 6 weken. Afhankelijk van de voorraad en de complexiteit van het ontwerp. Graag nodigen wij u vervolgens uit in ons atelier om het eindresultaat in ontvangst te nemen.

Winkelwagen