Handgemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit

Garantie en certificering

Wij werken alleen op afspraak

Educatie

Wij horen het maar al te vaak van onze klanten: er wordt bij ons niet verkocht maar geïnformeerd. Wij delen graag onze kennis waardoor mensen enthousiast worden van de unieke selectie aan zeldzame edelstenen en hoge kwaliteit sieraden. Een klein deel van deze kennis delen wij graag met u online. Omdat wij de beleving in onze winkel graag uniek willen houden en geloven in een persoonlijke aanpak nodigen wij u graag uit om ons een bericht te sturen of op afspraak bij ons langs te komen om uw kennis in sieraden en/of edelstenen uit te breiden.

Diamant

Met de juiste informatie kunt u uw budget besteden aan de eigenschappen van een diamant die u belangrijk vindt. Lees verder en wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van een diamant.

Edelmetaal

U wilt natuurlijk een uniek sieraad creëren/kopen die u de rest van uw leven kan dragen. Waarschijnlijk heeft u een voorkeur voor een edelmetaal. Wij hebben de verschillen op een rij gezet zodat u een gefundeerde keuze kan maken.

Maten

Een sieraad moet perfect passen. Natuurlijk, een het kan altijd verkleind of vergroot worden, maar het is uiteraard veel beter als het in één keer als gegoten past. Om de de maat te bepalen hebben wij hier een aantal tips voor u.

Edelstenen

Als u op zoek bent naar unieke en zeldzame edelstenen, voor een sieraad, verzamelobject of belegging dan bent u op het juiste adres. Wij begeleiden u hier graag bij. Leer hier meer over de eigenschappen van verschillende edelstenen.

Winkelwagen