Wij werken alleen op afspraak

Garantie en certificering

Stap in de wereld van

Diamanten

Voor het perfecte sieraad wilt u ook de beste diamant(en) uitkiezen binnen uw budget. Naast de welbekende 4 C’s, die staan voor Carat, Clarity, Color & Cut, zijn er meerdere factoren zeer belangrijk voor het aankopen van een diamant.  Wij zullen u dit aan de hand van verschillende voorbeelden van diamant duidelijk laten zien. U kan dan bepalen welke eigenschappen het meest belangrijk voor u zijn. Wij zullen u hier feilloos in adviseren en begeleiden. Wij stellen u de juiste vragen om erachter te komen welke diamant u het beste kunt kopen.

"Service, voorlichting, transparantie en vertrouwen"

Dit zijn de belangrijkste aspecten als het aankomt op de aanschaf van diamant. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? In onze winkel / atelier kunnen wij u alles vertellen en laten zien over diamant. Onder een microscoop kunt u goed zien waar de verschillen zitten.

Eerlijk gewonnen diamant

Over dit onderwerp is veel te vertellen. Geregeld krijgen wij de terechte vraag of wij eerlijke diamant verkopen. Wij werken enkel en alleen met diamanten van landen die aangesloten zijn bij het Kimberley-proces. Om alle risico’s volledig uit te sluiten, kopen wij alleen diamant direct van diamantslijperijen die werken onder de garantie van het Kimberley-proces. Deze bedrijven tekenen voor elke ontvangst en worden hierop ook gecontroleerd.

Winkelwagen