Handgemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit

Garantie en certificering

Wij werken alleen op afspraak

Verlovingsringen

Een verlovingsring moet bij iemand passen en een leven lang met trots worden gedragen.

Naast onze bestaande collectie verlovingsringen helpen wij u graag bij het ontwerpen van de perfecte verlovingsring. 

Wij brengen uw smaak en de wensen van uw partner in kaart en we bespreken samen de verschillende mogelijkheden om zo tot een unieke ring te komen binnen uw budget. Maak gerust een afspraak om langs te komen in de winkel zodat u zich vrijblijvend kan oriënteren. Wij leren u tijdens de afspraak graag meer over materialen, diamanten en edelstenen.

Wij leveren unieke en persoonlijke service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna. Zo mag u uw leven lang de ring krasvrij laten maken, de ringmaat aan laten passen en controleren wij graag of de edelsteen nog goed in de zetting zit.

Reviews

JA!

Velen gingen u voor met een “JA” als resultaat van hun aanzoek. Ook na het geven van de verlovingsring is het ook voor uw aanstaand een unieke beleving.

“Door mijn persoonlijke aanpak komen veel trotse stellen nog even bij mij langs om mijn winkel en atelier te bekijken. Ik kijk dan gelijk of de gekozen ringmaat perfect is en vraag na of ik nog iets kan uitleggen over de diamant of edelsteen in de verlovingsring”

Winkelwagen