Handgemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit

Garantie en certificering

Wij werken alleen op afspraak

Over

Marcel Vermeulen

Marcel Vermeulen (1977) werd aan de Vakschool Schoonhoven opgeleid tot goudsmid, waarna hij zijn kennis en techniek perfectioneerde in diamantstad Antwerpen. Hier ontstond zijn passie voor diamanten en andere edelstenen. In Marcel zijn ontwerpen vind je deze passie terug. De edelsteen staat vaak centraal en vormt het vertrekpunt voor het verdere ontwerp.

Niet alleen de edelsteen, ook de klant is voor Marcel een inspiratiebron bij het ontwerpen van een sieraad. Het ontwerpen in opdracht is dan ook een van zijn sterke kanten. Of het nu gaat om een verlovingsring of een sieraad voor een ander bijzonder moment, als geen ander weet hij de wens en de smaak van de persoon tegenover hem te vertalen naar een perfect sieraad.

Naast het vervaardigen van sieraden is Marcel ook gespecialiseerd in het ontwerpen van zegelringen. Hiervoor werkt hij nauw samen met heraldische specialisten, waardoor de kwaliteit van de ringen en die van de wapengravures gewaarborgd is.


Naast Marcel kunt u ook Lorenzo, tevens goudsmid, aantreffen in het atelier.

Marcel en Lorenzo werken op een unieke locatie in het historisch Hofkwartier van Den Haag. Het pand is negen meter hoog en bestaat uit drie lagen met bovenin het atelier en beneden de winkel. De gevel bestaat voornamelijk uit glas waardoor je van buiten in één oogopslag het gehele bedrijf kan zien.


Winkelwagen