Bent u als modebewuste vrouw op zoek naar een trendy zegelring voor dames? U ontdekt bij Marcel Vermeulen bijzondere zegelringen die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten en materialen en naar uw smaak en wensen worden samengesteld. De zegelring was in vroeger tijd het domein van mannen, maar die tijd is al lang voorbij. Zegelringen met een persoonlijke gravure zijn tegenwoordig zeer populair bij vrouwen. Een dameszegelring is stijlvol, geeft u een extravagante touch en maakt uw outfit helemaal af. Kies uw zegelsteen uit en Marcel Vermeulen maakt uw droomring waar

Zegelring voor dames met blauw wapen

Dames zegelring lichtblauw met kroon

Dameszegelring is een persoonlijk sieraad en zegt iets over de drager

Een zegelring voor dames is vanwege de gravure een persoonlijk sieraad, dat iets vertelt over de drager. Een in de ring gegraveerd familiewapen is een veelgemaakte keuze, maar ook een monogram met de initialen van de geliefde of de eigen initiatalen wordt vaak gegraveerd. Een gravure naar eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Marcel Vermeulen adviseert u deskundig en eerlijk over de juiste maat van de zegelsteen en de ring, passend bij uw persoonlijkheid en uitstraling.

Daarnaast dragen het model van de dameszegelring, het materiaal en de steensoort in belangrijke mate bij aan de individuele look van het sieraad. Marcel Vermeulen biedt in zijn uitgebreide ringencollectie de keuze uit tal van modellen, van ovaal of rond tot stomphoek of achtkant. Ze zijn alle te vervaardigen in 14 of 18 karaats witgoud, geelgoud, roségoud of platina.

Zegelring voor dames met handmatige gravure

Marcel Vermeulen werkt voor wapengravures in de steen samen met heraldische specialisten. Een ervaren, gespecialiseerde meestergraveur graveert het wapen handmatig in de steen. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit zegelring voor dames, die staat voor traditie en stijl. Het is een modeaccessoire die een leven lang meegaat en vaak van generatie op generatie overgaat. Om die reden is de kwaliteit van de ring en het zetwerk van prominent belang.

blauwe dames zegelring met vleugels en een maan gegraveerd

Blauwlagen agaat populairste steen onder dames

Wilt u een zegelring voor dames met blauwlagen agaat? Een blauwlagensteen is de populairste steen onder vrouwen (en mannen) vanwege het prachtige contrast tussen enerzijds de blauwe bovenlaag in een blauwtint naar keuze en anderzijds de grijs-zwarte onderlaag. Dit mooie onderscheid toont zich in volle glorie bij een monogram of familiewapen. Roodlagen of groenlagen agaat zijn ook mogelijk, evenals andere soorten steen als hematiet, lazulli, lapis, onix, jaspis of carneol.

Maak een afspraak voor een bezoek aan het atelier van Marcel Vermeulen in Den Haag om zegelringen voor dames te passen. Of neem contact op voor een vraag, advies of een vrijblijvende offerte. U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.