Sieraden winkel in Den Haag

Sieraden zijn een toonbeeld van schoonheid en elegantie en een geweldig accessoire om uw outfit te perfectioneren. Ze worden ook vaak gedragen als speciale, blijvende herinnering. Denk aan een huwelijk, een geboorte van een kind of het overlijden van een dierbare. Marcel Vermeulen is als erkend juwelier en goudsmid dé vakspecialist in het ontwerpen, maken en repareren van oogstrelende sieraden in Den Haag. De collectie sieraden omvat de mooiste ringen, armbanden, oorbellen, broches en colliers. Elk sieraad is een kunstwerk voor bijzondere momenten, dat uw smaak en emoties perfect vangt. Maak een afspraak en zie het met uw eigen ogen.

Sieraden winkel Den Haag

Onze collectie omvat verlovingsringen, diamanten en zegelringen

Een sieraad is een geweldige manier om uw persoonlijkheid te benadrukken en stijlvol voor de dag te komen. U ziet het vakmanschap en de passie van Marcel Vermeulen in zijn bijzondere ontwerpen terug. Er zijn sieraden in Den Haag voor elke gelegenheid. Zoekt u een verlovingsring, als symbool van liefde en genegenheid? Het juweel wordt ontworpen en vervaardigd naar uw smaak, maat en budget. Een ring met diamant raakt uw geliefde in het hart. Diamant is met zijn onovertroffen hardheid en schittering een van de meest waardevolle edelstenen. Ze zijn verkrijgbaar in de gewenste kleur, grootte, slijpvorm, helderheid, zuiverheid en karaatgewicht.

Marcel Vermeulen verrast u ook met een brede collectie zegelringen met stempel, familiewapen of handgravure, met een gesloten binnenkant en volledig verzonken in goud. Deze traditionele ringen gaan een leven lang mee en worden van generatie op generatie doorgegeven. U krijgt een zegelring in het verlangde model, goudkleur, steensoort en maat. Of bent u verliefd op de Paraiba toermalijn, een unieke edelsteen die naar schatting tienduizend maal zeldzamer is dan diamant? Marcel Vermeulen heeft zowel losse Paraiba toermalijnen als stenen die verwerkt zijn in de sieraden.

Sieraden winkel op unieke locatie in historisch Hofkwartier

De edelsteen staat bij juwelier/goudsmid Marcel Vermeulen vaak centraal en vormt het vertrekpunt van zijn ontwerpen van sieraden. De sieraden winkel in Den Haag centrum bevindt zich op een unieke locatie in het historisch Hofkwartier. Het betreft een monumentaal pand van negen meter hoogte, met een voornamelijk glazen gevel. U ziet in een oogopslag het gehele bedrijf. De winkel is beneden, het atelier is op de bovenste verdieping.

Marcel Vermeulen verricht ook taxaties van sieraden en edelstenen, met een specialisatie in antieke juwelen en nieuwe sieraden met diamanten en andere edelstenen. U ontvangt een taxatierapport met afgestempelde en ondertekende documenten, foto’s, de omschrijving en de taxatiewaarde van uw sieraden of edelstenen. Een deskundige en betrouwbare taxatie komt goed van pas bij een verkoop, verzekering of boedelverdeling. Op verzoek komen wij bij u langs om de sieraden te fotograferen en examineren. Wij rekenen hiervoor een transparant uurtarief, géén percentage van de taxatiewaarde.

Kwaliteit, vakmanschap, persoonlijke benadering en service

Voor hoogwaardige sieraden kunt u bij Marcel Vermeulen rekenen op kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap, een persoonlijke benadering en hoogstaande service. Wilt u een afspraak maken, een vrijblijvende offerte of heeft u specifieke vragen of verzoeken? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag.