Een zegelring voor heren is een klassiek sieraad met een stoere, stijlvolle en luxe uitstraling. In deze speciale ring komen klassieke elegantie en modern design harmonieus samen. De zegelring werd vroeger gedragen door mannen die daarmee hun rang en macht wilden tonen. Het sieraad werd al in de middeleeuwen gebruikt om brieven en andere objecten te markeren met een persoonlijk lakzegel. Vandaag de dag is een herenzegelring een schitterend sieraad, waarmee u een cool fashion statement maakt. Marcel Vermeulen componeert een persoonlijke zegelring op maat voor u.

zegelring voor heren laten maken door een vakman

Goude zegelring voor heren met familielogo

Zegelring: een eeuwenoude traditie op mannenhanden

Omdat het model, de kleur en de steensoort van een zegelring zeer persoonlijk zijn, kunt u samen met ons uw ring geheel samenstellen.

Een zegelring voor heren staat voor een eeuwenoude traditie op mannenhanden. De vaak massieve ring met gegraveerd oppervlak wordt al vele honderden jaren gestyled met persoonlijke symbolen, familiewapens, een edelsteen of kleine beeldjes. Tegenwoordig dragen stijlbewuste mannen vaak een zegelring als trendy modeaccessoire.

U kunt bij Marcel Vermeulen de gewenste zegelsteen uitkiezen, waarna de speciale ring op basis van uw wensen en behoefte wordt samengesteld. Daarbij kiest u het model van de zegelring, het materiaal, de steensoort en de maat van de ring en de zegelsteen. De modellen lopen uiteen van ovaal of rond tot achtkant of stomphoek. Alle modellen zegelringen voor heren zijn te vervaardigen uit 14 of 18 karaats witgoud, geelgoud, roségoud of platina.

Zegelring voor heren met wapengravure of blauwlagen agaat

Wilt u een zegelring voor heren met een in de steen gegraveerd familiewapen? Marcel Vermeulen werkt nauw samen met heraldische specialisten. De wapengravures worden met de hand gegraveerd door een gespecialiseerde meestergraveur. Daarmee is de kwaliteit van de ring met wapengravure gewaarborgd.

De meest gekozen steen voor een herenzegelring is blauwlagen agaat, ofwel een blauwlagensteen. Door de combinatie van een blauwe bovenlaag (in verschillende tinten van donkerblauw tot lichtblauw) en een grijs-zwarte onderlaag, ontstaat een schitterend contrast tussen beide lagen. Het contrastrijke blauwlagen agaat laat een familiewapen of monogram mooi tot uiting komen. U kunt ook kiezen voor sprekende contrasten met roodlagen agaat of groenlagen agaat. Daarnaast zijn steensoorten als onix, carneol, lapis, jaspis, hematiet of lazulli mogelijk.

Zegelring met rood wapen voor heren

Een modieuze, chique herenzegelring gaat een leven lang mee

Een traditionele, modieuze en chique zegelring voor heren gaat een leven lang mee en wordt in vele gevallen van generatie op generatie overgedragen. Marcel Vermeulen verrast en verblijdt u met een prachtige, brede collectie zegelringen met stempel, handgravure of familiewapen, met een gesloten binnenkant en volledig verzonken in goud of platina.

Bezoek het atelier van Marcel Vermeulen in Den Haag om verschillende zegelringen te passen en zo tot de beste keuze te komen. Neem contact op voor uw vragen of verzoeken, voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte voor een zegelring heren. Wij staan voor u klaar.