Verlovingsring

Een verlovingsring is een symbool van liefde en genegenheid. U geeft hiermee aan, dat u uw verdere leven met uw grote liefde wilt delen. Juwelier en goudsmid Marcel Vermeulen helpt u bij de vaak moeilijke keuze voor de juiste verlovingsring. U ontdekt bij ons een breed en veelzijdig aanbod aan verlovingsringen in allerlei maten en kleuren, voor elk budget. Ringen met diamant die uw geliefde in het hart raken. Laat u inspireren door het aantrekkelijke aanbod op onze website of kom langs in ons fraai gesitueerde atelier in Den Haag. Maak telefonisch een afspraak (+31 (0)70 – 345 33 33) of neem contact op via het online formulier.

Unieke ring, voor een speciaal iemand

Een verlovingsring markeert de start van een nieuwe, bijzondere fase in uw leven en dat van uw partner. Het is het perfecte geschenk ter bevestiging van uw wederzijdse liefde. Juwelier en goudsmid Marcel Vermeulen ontwerpt voor u een persoonlijke verlovingsring naar uw smaak en budget. U krijgt een unieke ring, voor een speciaal iemand. U kunt daarbij rekenen op onze kernwaarden: service, voorlichting, transparantie en vertrouwen. Lees onze reviews en ervaar het zelf!

Solitaire verlovingsring populair

Het populairste model is de solitaire verlovingsring, met een grote steen in goud of platina. Marcel Vermeulen is een van de weinige juweliers in Nederland die zijn diamanten zelf op de diamantbeurs inkoopt. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Diamanten zijn er in verschillende grootte, kleuren, helderheid, zuiverheid en karaatgewicht. U krijgt tijdens een bezoek aan ons atelier uitgebreid uitleg en maatadvies over de diamantsoorten en u kunt onder een microscoop zien waar de verschillen zitten.

Waarom kiezen voor een verlovingsring van Marcel Vermeulen?

  • Breed aanbod aan verlovingsringen in allerlei maten en kleuren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, mede door eigen inkoop diamanten
  • Deskundige en uitgebreide voorlichting in eigen winkel annex atelier
  • Uniek en individueel ontwerp op maat, naar wens en budget
  • Persoonlijke benadering en levenslange service op uw aankoop
  • Gratis krasvrij gemaakt, gepolijst of in omtrek aangepast als deze niet meer goed past
Een moment geduld aub.

Een verlovingsring met schitterende diamant

Juwelier en goudsmid Marcel Vermeulen heeft een ruime collectie verlovingsringen, met één of meerdere diamanten. Van Ilaria, Alessia, Savio, Livenza, Avana, Lena of Amazon tot Rhine, Mississippi, Yangtze, Nile, Zambesi, Amur of Meuse. Van tijdloos, klassiek en elegant tot modern, chic en extravagant. De diamant kan briljant of prinses geslepen worden, of ovaal, emerald, marquise, radiant, peer- of hartvormig of Asscher cut. U krijgt gegarandeerd een onderscheidende verlovingsring, met een schitterende lichtbreking. Een betaalbare ring, waar u mee voor de dag kunt komen als u uw geliefde ten huwelijk vraagt!

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende, gratis offerte voor een verlovingsring van uw dromen? Neem nu contact op. Bel (+31 (0)70 – 345 33 33), e-mail (info@marcelvermeulen.com) of maak gebruik van het online contactformulier hiernaast. U krijgt binnen een werkdag een reactie.