Uw verlovingsring op maat

Veel mensen vinden het moeilijk om een verlovingsring te kiezen. Wordt het geelgoud, witgoud of platina? Hoe kiest u de beste diamant of een andere edelsteen binnen uw budget? Marcel Vermeulen, juwelier en goudsmid, helpt u graag hierbij. Hij brengt uw smaak en de wensen van uw partner in kaart en bespreekt de verschillende mogelijkheden, om zo tot een uniek ontwerp te komen. Maak gerust een afspraak om langs te komen in de winkel om u vrijblijvend te oriënteren en te laten informeren. hier leest u de ervaringen van anderen die u voor gingen.

verlovingsringen_met_diamant

Verlovingsring met diamant

Vaak wordt gekozen voor een verlovingsring met diamant, maar de juiste diamant kiezen is niet zo makkelijk. Naast de kleur, helderheid, karaat en slijpsel zijn er nog andere belangrijke factoren die de uitstraling en prijs van een diamant bepalen. Marcel Vermeulen is gespecialiseerd in diamanten en edelstenen en vertelt u precies waar u op moet letten. Bovendien koopt hij als een van de weinige juweliers in Nederland zelf direct in op de diamantbeurs in Antwerpen. Daardoor kan hij u de beste kwaliteit diamant bieden voor een gunstige prijs. Met zijn verrassende ontwerpen variërend van klassiek en elegant tot modern, tijdloos of extravagant, zorgt hij er tenslotte voor dat uw partner uiteindelijk een exceptioneel en waardevol sieraad draagt.

Waarom kiezen voor een verlovingsring van Marcel Vermeulen?

  • Breed aanbod aan verlovingsringen in allerlei maten en kleuren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, mede door eigen inkoop diamanten
  • Deskundige en uitgebreide voorlichting in eigen winkel annex atelier
  • Uniek en individueel ontwerp op maat, naar wens en budget
  • Persoonlijke benadering en levenslange service op uw aankoop
  • Levenslang wordt de ring gratis krasvrij gemaakt, gepolijst en in maat aangepast

Levenslange service

Sieraden, en zeker verlovingsringen, zijn ons dierbaar. Daarom hecht Marcel Vermeulen er veel waarde aan dat zijn klanten elke dag tevreden zijn met hun aankoop. U krijgt de garantie dat het ring montuur na uw aanzoek gratis omgewisseld kan worden als uw geliefde toch liever een ander model of kleur goud wil hebben. Zo bent u er zeker van dat er geen bijkomende kosten zijn om de verlovingsring helemaal af te stemmen op de smaak van uw geliefde.

Polijsten, opnieuw rhodineren en op maat maken van bij hem gekochte sieraden zijn levenslang gratis.

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende, gratis offerte voor een verlovingsring van uw dromen? Neem nu contact op. Bel (+31 (0)70 – 345 33 33), e-mail (info@marcelvermeulen.com) of maak gebruik van het online contactformulier hiernaast. U krijgt binnen één werkdag een reactie.