Uw verlovingsring op maat gemaakt

Kiest u voor een verlovingsring van geelgoud, witgoud of platina? En welke diamant of wellicht andere edelsteen past het best bij uw aanstaande vrouw? Juwelier & goudsmid Marcel Vermeulen helpt u graag bij deze vaak moeilijke keuze. Hij kijkt samen met u uitgebreid hoe hij uw wensen en smaak van uw partner kan vertalen in een uniek ontwerp. Kom gerust even langs om u te laten inspireren en informeren met het zeer ruime aanbod van ringmodellen en diamanten in de winkel. U kunt telefonisch een afspraak (+31 (0)70 – 345 33 33) maken of via het online formulier.

Verlovingsring met diamant

De waarde van een diamant wordt bepaald door kleur, zuiverheid, karaatgewicht en slijpkwaliteit. Edelsteen specialist Marcel Vermeulen is een van de weinige juweliers in Nederland die zijn diamanten zelf op de diamantbeurs in Antwerpen inkoopt. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Hij leert u alles wat u moet weten over diamant zodat u precies weet wat en waarom u voor een bepaalde diamant kiest. In de winkel ontdekt u een breed en veelzijdig aanbod aan tijdloze en verrassend onderscheidende verlovingsringen. Maak een afspraak (+31 (0)70 – 345 33 33) voor een vrijblijvend persoonlijk advies of neem contact op via het online formulier.

Levenslange service op haar verlovingsring!

Bij Marcel Vermeulen is Polijsten, opnieuw rodineren en het op maat maken van de sieraden levenslang gratis. Voor hem is het belangrijk dat zijn klanten levenslang, elke dag blij zijn met zijn de sieraden die zij van hem dragen. U krijgt zelfs de garantie dat de het ringmontuur gratis omgeruild kan worden, bijvoorbeeld als zij toch liever een andere kleur van goud wilt hebben. De diamant zet Marcel dan voor u over in een ander ringmontuur. Zo weet u zeker dat er achteraf geen kosten meer bijkomen voor het op maat maken of aanpassen van het ringmontuur naar haar wensen.

Waarom kiezen voor een verlovingsring van Marcel Vermeulen?

  • Breed aanbod aan verlovingsringen in allerlei maten en kleuren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, mede door eigen inkoop diamanten
  • Deskundige en uitgebreide voorlichting in eigen winkel annex atelier
  • Uniek en individueel ontwerp op maat, naar wens en budget
  • Persoonlijke benadering en levenslange service op uw aankoop
  • Gratis krasvrij gemaakt, gepolijst of in omtrek aangepast als deze niet meer goed past
Een moment geduld aub.

Een verlovingsring met schitterende diamant

Juwelier en goudsmid Marcel Vermeulen heeft een ruime collectie verlovingsringen, met één of meerdere diamanten. Van Ilaria, Alessia, Savio, Livenza, Avana, Lena of Amazon tot Rhine, Mississippi, Yangtze, Nile, Zambesi, Amur of Meuse. Van tijdloos, klassiek en elegant tot modern, chic en extravagant. De diamant kan briljant of prinses geslepen worden, of ovaal, emerald, marquise, radiant, peer- of hartvormig of Asscher cut. U krijgt gegarandeerd een onderscheidende verlovingsring, met een schitterende lichtbreking. Een betaalbare ring, waar u mee voor de dag kunt komen als u uw geliefde ten huwelijk vraagt!

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende, gratis offerte voor een verlovingsring van uw dromen? Neem nu contact op. Bel (+31 (0)70 – 345 33 33), e-mail (info@marcelvermeulen.com) of maak gebruik van het online contactformulier hiernaast. U krijgt binnen een werkdag een reactie.