Taxatie sieraden en edelstenen

Voor het taxeren van uw sieraden, diamanten en edelstenen bent u bij Marcel Vermeulen aan het juiste adres. Na 20 jaar ervaring in de sieraden en edelstenen branche is Marcel specialist geworden op het gebied van antieke juwelen en nieuwe sieraden bezet met edelstenen en diamanten.
verlovingsringen_met_diamant
3
taxatie-foto-3

Gespecialiseerde experts

De taxatie voert Marcel uit in samenwerking met zijn collega welke FGA (gemmoloog) & CDG (diamanten specialist) afgerond heeft en daarnaast ervaring opgedaan in de sieradenbranche bij Christi’s, Venduehuis, Rijksmuseum & de Tefaf. Kortom, er is een enorme hoeveelheid aan kennis in huis!

Het taxatie rapport

Een taxatierapport van Marcel Vermeulen wordt aangeleverd in een map waarin afgestempelde & ondertekende documenten zitten met daarop de foto’s, de omschrijving en de taxatiewaarde van uw sieraden of edelstenen. Een taxatie van juwelen & sieraden kan worden gedaan ten behoeve van onderlinge boedelverdeling, verzekering of eventuele verkoopwaarde.
18kt-geel-gouden-zegelring-met-familiewapen-2

Thuis service

Wij komen des gewenst bij u aan huis om de sieraden te fotograferen en te examineren. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen op afspraak.

De kosten

Om het zo eerlijk mogelijk te houden berekenen wij een uurprijs en geen percentage van de  taxatie waarde. U kunt ervoor kiezen elk item te laten fotograferen, hiervoor wordt hetzelfde uurtarief berekend.