Goudsmid in Den Haag

Een sieraad is een eyecatcher en een persoonlijk cadeau om te geven of te krijgen. Marcel Vermeulen is als goudsmid in Den Haag gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en repareren van unieke juwelen. De met ambachtelijk vakmanschap vervaardigde ringen, oorbellen, armbanden, colliers en broches zijn een lust voor het oog. Ze weerspiegelen uw smaak en emoties. De edelsteen staat vaak centraal in de creaties van Marcel Vermeulen. Zie het met eigen ogen en maak een afspraak in ons atelier op een buitengewone locatie in het historisch Hofkwartier van Den Haag.

Goudsmid Den Haag

Uw wensen en ideeën worden vertaald in een uniek, persoonlijk sieraad

Het vakmanschap en de passie voor diamanten en andere edelstenen van Marcel Vermeulen en uw ideeën en wensen staan garant voor een persoonlijk sieraad. U kunt speciale sieraden laten maken voor elke gelegenheid. Wat te denken van unieke verlovingsringen of trouwringen? Een herdenkingssieraad voor een overleden dierbare. Of een juweel als bijzonder cadeau aan uzelf of voor iemand die u lief heeft. U krijgt een sieraad op maat, met oog voor detail. Marcel Vermeulen helpt u als juwelier en goudsmid in Den Haag bij uw keuzes. Wordt het witgoud, geelgoud of platina? Uw smaak en/of dat van uw partner of dierbare en uw budget worden vertaald in een oogverblindend ontwerp.

Goudsmid in Den Haag ook gespecialiseerd in zegelringen

Uw goudsmid in Den Haag creëert voor elke smaak een passende ring, met oneindig veel variaties. Gouden en zilveren colliers met schakels of hanger. Stoere en charmante armbanden met elegant design. Broches om net als koningin Maxima te dragen als subtiele toevoeging aan uw outfit. Oorbellen met onbegrensde keuze aan designs om uw persoonlijke stijl te perfectioneren. U ziet in alle sieraden van Marcel Vermeulen de passie en hoge kwaliteit terug. U vindt ook een aantrekkelijke collectie zegelringen. Wij werken nauw samen met heraldische specialisten. De kwaliteit van de ringen en wapengravures is hiermee gewaarborgd. De traditionele en stijlvolle zegelringen gaan een leven lang mee.

Ongeëvenaarde Paraiba toermalijn in de edelstenencollectie

Marcel Vermeulen volgde zijn opleiding tot goudsmid aan de toonaangevende Vakschool Schoonhoven. Hij perfectioneerde zijn kennis en technieken in de diamantstad Antwerpen. Uw goudsmid in Den Haag kan u alles vertellen over de kleur, helderheid, karaat en slijpsel van diamanten. Ze worden rechtstreeks ingekocht op de diamantbeurs van Antwerpen. U ontdekt ook een collectie uitzonderlijke sieraden met Paraiba toermalijn. Deze unieke edelsteen is zowel los als verwerkt in onze sieraden verkrijgbaar.

Goudsmid Marcel Vermeulen maakt uw dromen waar

U bent bij Marcel Vermeulen ook aan het juiste adres voor taxatie van sieraden en edelstenen. Wilt u een afspraak maken, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte voor een sieraad ontvangen? Neem contact op met dé goudsmid in Den Haag. Wij maken uw dromen waar.