We willen je graag hartelijk bedanken voor het maken van de ringen, ze zijn echt prachtig geworden! Groeten, Meindert

Meindert

Hoi Marcel,
Wij willen je bedanken voor de mooie trouwringen die bij hebben gedragen aan een perfecte dag voor ons! Iedereen vindt ze heel erg mooi en elegant!
Met vriendelijke groet
Marjon en Michel

Marjon en Michel

Na bijna 5 jaar samen was de tijd aangebroken voor mij om samen met mijn vriendin de volgende stap in ons leven te zetten. Ik wilde een verlovingsring uitzoeken, maar wist niet waar ik moest beginnen. Na veel gelezen te hebben over diamanten, ringen en prijs indicaties, besloot ik om wat juweliers te gaan bezoeken. Ik Googlede “verlovingsring in Den Haag” en zo kwam ik uiteindelijk bij Marcel terecht.
Marcel heeft uitgebreid de tijd voor me genomen om alles over diamanten, zoals over de 4C’s, en de ontwerpmogelijkheden uit te leggen. Ik vond het een uiterst prettige ervaring, waarbij ik het gevoel kreeg dat ik te maken had met iemand die hulpvaardig wil zijn en niet perse de duurste diamanten aan je te willen verkopen. Marcel luisterde aandachtig naar mijn wensen en gaf goed advies.
Het huwelijksaanzoek vond plaats in Barcelona, waar wij elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Het aanzoek vond plaats bij de Font Màgica de Montjuïc bij Plaça d’Espanya en ik kreeg een volmondig “JA” als antwoord. Mijn verloofde is nog steeds ondersteboven van deze ring en wij zijn allebei erg dankbaar voor Marcel’s hulp en deskundigheid. Deze mooie ring zal ons altijd dierbare herinneringen geven aan ons gelukkige moment in Barcelona. Bij deze raad ik iedereen aan om eerst langs Marcel te gaan voor het uitzoeken van een verlovingsring. Bedankt Marcel!
Vriendelijke groet,
Steven

Steven

Beste Marcel,

Toen ik bij je in de winkel was om de ring op te halen heb je gevraagd of we een foto wilde maken van de ring op de plek van het aanzoek. Dat is gelukt (zie bijlage) en ze heeft gelukkig ook nog ja gezegd ;). De foto is genomen op een rustig plekje in Central Park. We willen eerdaags ook een keer langs komen om trouwringen te kijken!

Nogmaals dank voor je hulp!

Paul

Paul

Na vijf jaar samenzijn was voor mij het moment gekomen om de stoute schoenen aan te trekken en mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Twee zaken waren daarbij van groots belang: de verrassing en de ring. Voor de ring heb ik me bij Marcel uiterst deskundig laten adviseren, en heb daarbij veel meer kennis opgedaan dan tijdens de rest van mijn oriëntatie. Hierdoor kon ik echt een bewuste keuze maken toen het ging om de perfecte ring en diamant voor ons! Het begrip en deskundigheid van Marcel heeft zeer geholpen en de service was top!

En de verrassing? Ik ben mijn stewardess achterna gevlogen naar Johannesburg om haar in de botanische tuin aldaar te vragen. Met deze combinatie werd het wel heel moeilijk om nee te zeggen 😉

Bedankt!

Vincent

Vincent

Hey Marcel,

Een verlovingsring uitzoeken vanuit Zuid-Sudan is niet eenvoudig… Na je enthousiaste reactie om deze uitdaging aan te gaan heb je mij via Skype, webcam, mail en telefoon uitstekend geholpen met het uitzoeken van de perfecte verlovingsring! De ring is prachtig! Echt mooi, en inderdaad zoals je me vooraf al zei in het echt nog veel mooier dan vooraf gedacht vanaf het computerscherm :) We zijn er allebia enorm blij mee.
Ik heb Marta op 15 januari in de sneeuw in de bergen ten huwelijk gevraagd, en ze heeft ja gezegd!!

Marcel, super bedankt voor de uitstekende service, alle tijd en effort en het goede advies!! De trouwringen zijn inmiddels ook al bij je besteld.

Cheers,
Rik

Rik

When I visited Holland for the first time with family, not long time ago, we had the opportunity to find this Beautiful and Excellent Juwelier and Goudsmid shop. We got to meet the creator of these great pieces who was very charming and handsome. We were fascinated of all the varity and unic models of the juwelier. You just want to take them all!! He is very knowledgeable about all kind of beautiful stones (at least the ones he has off course) and he is very sincere by the prices he gives to his pieces according to the hand labor job it has and the purity of the stone. Actually it gave me the chance to buy a beautiful ring I wanted thanks to a small inclusion it had :D. Moreover, after looking at so many rings, necklaces and bracelets, my grand ma got inspired on a jewelry set she wanted and we asked if he could have it done before our departure from Holand and he did!! The work of Marcel is simply perfect, clean and beautiful! Withing a very comfortable and safe service. Thank You Marcel 😉

Ik heb er een zegelring laten maken, en werd erg goed en geduldig geholpen met veel uitleg en voorbeelden, de service was perfect en ook de prijzen zijn hier zeeer gunstig te noemen, een echte aanrader deze juwelier!

Twee keer prachtige diamanten ringen en zegelring door Marcel Vermeulen laten maken. Creatief, vriendelijk en servicegericht, deze goudsmid en juwelier is zeker aan te raden!

Guillaume van Lamsweerde

Wilt u ook een achterlaten? Wij waarderen reacties op de diensten en producten die wij leveren om zo onszelf te verbeteren. U kunt een reactie achterlaten via de volgende medium;

Een reactie achterlaten op Google!

Een reactie achterlaten op Facebook!